Over All Recup

All Recup, betrouwbare oud ijzerhandel en schroothandelaar met de beste schrootprijzen. Ook voor autorecyclage of renovatie- en afbraakwerken aan gebouwen en woningen bent u in Temse aan het juiste adres.

Reken op de jarenlange ervaring van All Recup voor de ophaling en recyclage van allerhande afvalstoffen. We verwerken vaste afvalstoffen als auto’s, oliefilters, plastic, accu’s of transformatoren. Wilt u vloeistoffen laten verwerken? Bij All Recup kan u eveneens terecht voor het verwerken van oliën, zuren, solventen, detergenten of koelvloeistoffen. U kan uw afvalstoffen bij ons in Temse afzetten, maar we komen net zo graag langs om ze op te halen. Voor elk opgehaald product wordt een verwerkingsattest afgeleverd.

Heeft nog oude metalen liggen waar u vanaf wilt? Als welbekende oud ijzerhandel is All Recup steeds in staat u de beste schrootprijzen te bieden. Oud ijzer, aluminium, koper, lood, messing, brons, staal, rvs of zink. We nemen het allemaal! Als gerenommeerd schroothandelaar volgen we natuurlijk de dagelijkse schrootprijzen op de voet. Via onze handige calculator kan u op voorhand berekenen hoeveel u zal krijgen voor uw oude metalen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om renovatie– of afbraakwerken uit te voeren? Zelfs dan bent u in Temse aan het juiste adres. De ervaren vakmensen van All Recup brengen elke sloop of renovatie tot een goed einde. Met All Recup bent u verzekerd van een vlotte afhandeling van de sloop of renovatie van elk type gebouwen of woningen.

Neem vrijblijvend contact en bekijk wat All Recup voor u kan betekenen

9295 thumb

All Recup uit Temse

Uw betrouwbare oud ijzerhandel

9296 thumb